Muziek vereniging Jubal

Over de vereniging

De muziekvereniging bestaat uit een harmonieorkest met op dit moment ca 40 leden, en een dweilorkest in oprichting.

De Harmonie staat onder leiding van dirigent Raymond Waanders

70 jarig bestaan 2020

De vereniging werd opgericht op 26 oktober 1950 en viert in 2020 dus haar 70 jarig jubileum

Muziekvereniging Jubal

jubal

opleiding

repetitie

Wilt u ook graag (weer) muziek maken ?

Aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, u mag natuurlijk ook altijd op een donderdagavond bij ons binnenlopen en een kijkje nemen om u nader te informeren.

april 2020

Alle repetities en evenementen afgelast tot 1 juni

Donderdag, 12 maart 2020 - maandag, 1 juni 2020
In verband met advies overheid/KNMO alle activiteiten afgelast voorlopig tot 1 juni

Bevrijdingsconcert Afgelast

Zaterdag, 9 mei 2020
Bevrijdingsconcert vanwege Coronavirus tot nader order afgelast

Hemelvaartdag

Donderdag, 21 mei 2020

repetitie harmonie

Donderdag, 4 juni 2020 at 20:00 - 22:00

Informatie

hieronder vindt u binnenkort alle informatie met betrekking tot ons 70-jarig jubileum en overige activiteiten

AFGELASTING EVENEMENTEN IN DE AMATEUR MUZIEKSECTOR

Geplaatst op 12 maart 2020.

Op basis van de informatie van de overheid van 12 maart 2020 adviseert de KNMO muziekverenigingen en leden/bonden om met onmiddellijke ingang alle evenementen tot en met 31 maart af te gelasten. Daarbij laten wij het maatschappelijk belang van onze sector en de daarbij behorende verantwoordelijkheid zwaar wegen. Zoals u zult begrijpen zijn we niet lichtvaardig tot dit besluit gekomen omdat we ons bewust zijn van de enorme impact die dit heeft.

Evenementen van leden/bonden van de KNMO
Gezien de uitbreiding van het Coronavirus adviseren wij, mede naar aanleiding van richtlijn van de overheid d.d. 12 maart 2020, alle bonden/leden om met onmiddellijke ingang hun activiteiten/evenementen te annuleren onafhankelijk van het aantal deelnemers c.q. bezoekers. Onder deze evenementen vallen o.a.:

Concertwedstrijden
Sportwedstrijden (Majorette/Twirl/CGN)
Solistenwedstrijden
Muziekexamens
Expertise bijeenkomsten

Evenementen van (muziek)verenigingen
Gezien de uitbreiding van het Coronavirus adviseren wij, mede naar aanleiding van richtlijn van de overheid d.d. 12 maart 2020, alle (muziek)verenigingen om met onmiddellijke ingang hun activiteiten/evenementen te annuleren onafhankelijk van het aantal deelnemers c.q. bezoekers. Onder deze evenementen vallen o.a.:

Concerten
Taptoes
Muzieklessen
Repetities

Wij begrijpen dat deze maatregelen drastisch zijn en zijn er ons van bewust dat het annuleren van evenementen waar vaak een lange en intensieve voorbereiding voor is geweest ingrijpend is. Gezien de mogelijk gezondheidsrisico’s en verdere verspreiding van het Coronavirus onderschrijven wij het advies van de regering in haar persconferentie van 12 maart 2020. We hebben samen een verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het Coronavirus met alle daarbij behorende gevolgen te voorkomen.

Namens het bestuur van de KNMO,

Bart van Meijl
Utrecht, 12 maart 2020

*************************************************************************