18 oktober 2018

Menu 04 Het Opleidingsorkest 1 februari 2014

Het opleidingsorkestHet opleidingsorkest bestaat in principe uit leerlingen die bezig zijn met de opleiding voor het A- of B-diploma.

Zij leren hier samen te spelen in een orkest onder leiding van de dirigent. De repetitietijd is op donderdagavond van 19.00 tot 19.45 uur bij Herfkens in Baak. Ook zij willen graag laten horen wat ze leren. Dit doen zij tijdens de voorspeelochtend en tijdens concertavonden samen met het harmonieorkest. Ook organiseren wij concerten voor hen bijvoorbeeld bij De Wheme in Vorden, of Den Ooiman in Doetinchem. Soms alleen, soms samen met het opleidingsorkest van Nieuw Leven uit Steenderen.

Indien mogelijk gaat de jeugd 1 keer in de 2 jaar op kamp. Het afgelopen jaar zijn ze voor de 2e keer samen met het opleidingsorkest van Nieuw Leven geweest.

Het opleidingsorkest tijdens het kamp in 2012, onder leiding van Henk Vruggink